Stvaraj realno! – Regionalni konkurs za producente i kreativce preduzetničkih sposobnosti

| April 30, 2014 | 0 Comments

producentipostsajt

Kulturna organizacija Mikser upućuje poziv producentima i drugim kreativcima koji poseduju menadžerske i organizatorske sposobnosti, da se prijave na konkurs pod sloganom „Stvaraj realno“. Mikser će na ovaj način pružiti istorijsku šansu ljudima koji imaju sveže i inovativne ideje, da iste realizuju i organizuju jednodnevni festival u Savamali, a u okviru projekta “Savamala kreativna četvrt” (Savamala Creative District). Konkurs je otvoren od 29. aprila do 15. maja 2014, a pravo učešća imaju svi stariji od 18 godina. Pobednik/ci konkursa će od Mikser festivala dobiti na raspolaganje budžet u vrednosti od 300.000 dinara za pripremu i realizaciju projekta.

Aplikacija za konkurs mora da sadrži opis idejnog projekta, sa tačno navedenim članovima tima kao i njihovim zaduženjima, zatim specifikaciju troškova u okviru budžeta, potpisanu izjavu o autorstvu, radnu biografiju i motivaciono pismo.

Konkurs je otvoren za pojedince i grupe autora iz: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Rumunije, Bugarske, Albanije.

Iskustvo i formalno obrazovanje neće biti prednost pri odabiru pobednika, a žiri će pre svega obratiti pažnju na opšti koncept projekta i dati prioritet onima koji su inovativni i koji na jedinstven način doprinose razvoju kulturnih industrija u regionu.

Žiri ćine: Hristina Mikić (Grupa za kreativnu ekonomiju), Ivan Lalić (Mikser festival), Ivan Milivojev (Exit festival), Maja Đulić (Marsh produkcija) i Miša Lukić(Leo Burnett).

Finalistima konkursa članovi žirija će pružiti stručnu praksu u vidu treninga za razvoj idejnog projekta, a Mikser festival će obezbediti budžet za realizaciju pobedničkog projekta, kao i lokaciju – Mikser House.

Rezultati konkursa biće objavljeni 25. maja 2014. godine.

Aplikacioni formular i dodatne informacije možete pronaći na adresiproducenti.mikser.rs, a za dodatna pitanja pišite na producenti@mikser.rs.

Tags: , , ,

Category: Konkursi

About the Author ()

Voli da briše članke...

Leave a Reply

Stvaraj realno! – Regionalni konkurs za producente i kreativce preduzetničkih sposobnosti

by admin time to read: 1 min
0