Fenomeni

Đekna je umrla

Ot­pri­li­ke je ta­ko bi­lo u iz­bor­nom da­nu. I na mno­gim bi­rač­kim mje­sti­ma. Isti­na, sve su to za­ne­mar­lji­vi in­ci­den­ti ko­ji ni­je­su uti­ca­li na iz­bor­ni pro­ces, sem što su di­rekt­no od­lu­či­li re­zul­ta­te iz­bo­ra.
De­sant sr­bo­čet­nič­kih kr­vo­lo­ka na mi­log nam pre­mi­je­ra je osu­je­ćen hra­brom in­ter­ven­ci­jom obes­hra­bre­ne po­li­ci­je. Ušlo se u trag i ru­skom ma­fi­ja­škom nov­cu ko­ji su pri­pad­ni­ci opo­zi­ci­je pro­sto-na­pro­sto ma­za­li na le­bac ovih da­na. I, na­rav­no, po­bije­di­la je Go­ri­ca Cr­na, a ko bi dru­gi. I na­rav­no, če­sti­tao je Če­di­ca Jo­va­no­vić iz brat­ske Sr­bi­je, a ko bi dru­gi.
Po­bje­da Si­gur­nog ko­ra­ka je ve­li­ka i mo­ral­na ko­li­ko je ve­li­ki i mo­ra­lan pr­vi če­sti­tar. Be­bi­ca je još jed­nom po­ka­zao svo­je de­mo­krat­ske ka­pa­ci­te­te ko­ji će se usko­ro obi­ti o nju­ški­cu svim vla­sni­ci­ma de­mon­kra­ti­je. I sla­vlje je, na­rav­no, po­če­lo. Uz mno­go stra­ho­gu­za i pro­gu­ta­nih su­zi­ca-po­bjed­ni­ca. Đek­na je umr­la. O da­tu­mu i mje­stu sa’ra­ne bi­će­te na­knad­no oba­vije­šte­ni.
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Stav&clanak=569365&datum=2016-10-20&naslov=%D0ekna+je+umrla&kliknut=1476986639000&fasb=22