Pravila komentarisanja

Korišćenjem bilo kog dijela portala Fenomeni smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Komentare na portalu Fenomeni kontrolišu administratori, koji su ovlašćeni da ne objavljuju komentare koji nijesu u skladu sa Pravilima komentarisanja.

Zabranjeno je slati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, vjeri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne, političke ili bilo koje druge orjentacije/opredijeljenosti, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično ili prekršajno djelo.

Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije portal Fenomeni, već isključivo autora komentara.

Ukoliko korisnik portala smatra da mu neosnovano nije objavljen komentar ili ima pravo žalbe uredniku portala. Odluka urednika je konačna i korisnik na nju nema pravo žalbe.

Vaše sugestije ili primjedbe možete da pošaljete na fenomenibash@gmail.com

Hvala!