Konkursi

Poziv mladim autorima iz ex-YU za radove za zbornik Rukopisi 38

dom-om1

Dom omladine Pančevo poziva zainteresovane mlade autore da pošalju radove na ovogodišnji, 38. konkurs za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije “Rukopisi 38”.

Konkurs je otvoren do 14. februara 2015. godine, a pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših ex-YU republika i na jezicima nacionalnih manjina. Treba poslati 3 pesme i/ili 3 priče.

Pesme treba da budu dužine do 2, a priče do 3 kucane strane (do 7.000 karaktera, veličina fonta 12), potpisane punim imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom, brojem telefona i imejlom.

Treba ih poslati na adresu na: Dom omladine, Svetog Save 10, 26000 Pančevo, Srbija (sa naznakom “za Rukopise 38”) ili na imejl: zbornikrukopisi@gmail.com. Zbornik “Rukopisi 38″ će izaći iz štampe do maja 2015. godine, a krajem maja meseca planirana je i promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival.

Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore, koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju zbornika “Rukopisi 38”, primerci će biti poslati poštom.

Sajt Doma omladine Pančevo je domomladinepancevo.rs (SEEcult.org)

(SEEcult.org)

 

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.