Jasan Pogled

Forgerabare

Ako me sretneš neđe po sajtovima raznim
Po kojima se muvam u posljednje vrijeme
Sretni me kao da me srećeš prvi put
I forgerabare!

Širokim narodnim masama koje će čitati ovaj tekst preporučujem da uz dva klika, tu pored, na You Tube kanalu pušte pjesmu, ili odviju, razumiješ ti mene, Time- Za koji život treba da se rodim- verzija puna 10:04 minuta.

Nijesam nešto ponosan na ove tekstove, stoga pristojnost ponekog komentara: „dobar ti je onaj tekst“ me ostavi bez teksta, paradoksalno (dodata riječ koja ništa ne znači, to je dobra igrica, probajte u nekom ozbiljnom dijalogu, kao fleš). Suicid!

Marijana:„Ma daj Maki, ti da objaviš nešto a nijesi zadovoljan sa tim???“
Ma jebe se Mitru, bolan.

„Nije život što i poljem preći“ kao što pesnik reče. Ubio se na današnji dan. Majakovski. Kad izgovoriš glasno: „Majakovski“..

I zaćutiš!
A?

Jedan komentar jedne dame na tekst da je štampana nova knjiga Boža Koprivice glasi ovako:
“Melanholični princ Beograda, macan s ruskom kragnom, dugim šalom i bistrim pogledom večitog sumnjala i džangrizala. Da sam se rodila kasnije no što sam, bio bi mi sudbina, a ja bih mu kuvala.”
(Ana Manjana Božova suđenica, 5. mart 2012 19:16)

Ih što zavidim tom tipu. Kakav talenat!

Na iskren, lišen zle namjere, komentar da plagijatorim B.K. odgovorih da nikada ne bih spomenuo kako su „40 mučenika“ kravlje oči. Jer ne mislim da jesu.

U srijedu je otvorena izložba crteža dvojice tipova na Cetinju. Prva, njihova. Kakva eksplozija šarma. Cerebralno- zglobna! Srđa Dragović! Kakva golčina iz kakvog loba, tušem na hartiji. I njemu zavidim. Na driblingu. Tek će se čuti.

A evo kako je Ekrem Jevrić Gospoda odgovorio na pitanje šta misli o eldžibitijima i paradi ponosa. Jasan pogled godine!

„Podržao bi LGBT, bi brate. Nema problema. Da budu ravnopravni i svi da budu isto. Da ne bude za jednoga dobro, a za drugog loše, nego da bude isto.
Ako bi se moglo da se to (Parada ponosa) ne pravi, dobro bi bilo, a ako su oni riješili te ih ima mnogo, pušti, nema problema i zdravo. Ja bi ih pustio.
I ovamo toga ima isto niko im ne može zabranit ako štrajkuju ili prave parade, znaš. Traže po nešto i ovo i ono, ulice se blokiraju i oni prolaze i govore hoćemo to i hoćemo to. Nije to ništa opasno.”

Pozdrav!

p.s. U svakom slučaju čuli ste divnu pjesmu.

 

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.