Konkursi

Budi volonter Slobodne zone!

Festival angažovanog filma Slobodna zona u Beogradu raspisao je konkurs za volontere za svoje novo izdanje koje će biti održano od 2. do 7. novembra u Kulturnom centru Beograda i Domu omladine.

Konkurs je otvoren za mlade koji imaju više od 18 godina, vole filmove, dobro govore engleski i zele da rade nešto korisno i da ujedno upoznaju ljude iz svih krajeva sveta.

Volonteri Slobodne zone imaće priliku da se susretnu sa novim temama i novim pogledima, a bili bi angažovani u organizovanju i postavljanju festivala , u promociji u okviru pres-službe festivala (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, pravljenje foto i video dokumetacije, administracija veb stranica, prodaja i deljenje promo materijala), u okviru službe za goste festivala (druženje sa gostom festivala/ rediteljem, producentom ili glumcem koji je došao da prezentuje svoj film), na info pultu (pružanje informacija publici i gostima festivala o programu), kao i u anketiranju publike i gostiju festivala.

Organizatori iz Kulturnog centra Rex nude volonterima: nova prijateljstva, nezaboravno druženje i sticanje novih iskustava, mogućnost da kao članovi tima besplatno uživaju u programima festivala, sertifikat o volontiranju (koji dodeljuju na, za tu priliku, posebno organizovanom slavlju u čast volontera), kao i jedinstvenu priliku da ih predlože za program razmene u okviru Evropskog volonterskog servisa (www.ec.europa.eu/youth) pri nekom od kulturnih centara širom Evrope (www.teh.net).

Iako se Slobodna zona ove godine održava početkom novembra, pomoć volontera biće potrebna i ranije.

Zainteresovani bi trebalo da pripreme kratku biografiju, motivaciono pismo i kontakt podatke, koje treba da pošalju na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org (subject: Volontiranje na SZ).

Konkurs je otvoren do 1. oktobra.

Dodatne informacije moguće je dobiti na broj telefona KC Rex: 011 3284 534, ili posredstvom adrese volontiranje@freezonebelgrade.org

(SEEcult.org)

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.