Konkursi

Filmski konkurs – kreirajte poster za misteriozni triler Stoker

Povodom novog filma kultnog reditelja Čan-Vuk Parka “Stoker”, koji će se u bioskopima naći od 4. aprila, MegaCom Film organizuje nagradni konkurs namenjen svima koji vole filmove i dizajn – poziva ih da kreiraju svoj filmski poster za taj misteriozni triler.

Nagrada za autora/autorku najboljeg postera, prema proceni žirija koji čini kreativni tim agencije McCann Beograd, je grafička tabla Wacom Bamboo Pen, CTL-470K-EN. Poklon je obezbedila kompanija ComputerLand.

Osim najboljeg rešenja, žiri iz agencije McCann Beograd odabraće još 9 postera, koji će, kao i pobednički poster, biti odštampani i izloženi na premijeri filma “Stoker” 3. aprila u multipleksu “Kolosej”.

Autori izloženih postera dobiće na poklon i po 2 ulaznice za premijeru.

Konkurs traje do 31. marta.

“Stoker” je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu “Oldboj” i trilogiji “Osveta”, čiji je ovaj film deo.

Talentovana mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.

“Volim da pravim filmove u kojima ima puno akcije i panike”, kaže Čan-Vuk Park o svom radu.

Kritičari kažu da u “Stokeru” reditelj priređuje “momente jeze i straha, strašnije od svih koje ste iskusili u poslednje vreme” (The Hollywood Reporter) i “smešta publiku na ivicu stolice od samog početka… Film je jedna divlja vožnja, sa zaslepljujućim filmskim efektima, koja će vas ostaviti bez daha” (Huffington Post).

Dodatne informacije o konkursu, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći na adresistoker.mcf.rs.

 

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.