Konkursi

Šansa za praksu u Culture Action Europe

Organizacija Culture Action Europe – najveća zagovaračka mreža u oblasti kulture u Evropi, nudi mogućnost usavršavanja i prakse za dve osobe u periodu od šest meseci (minimum tri). Posao se nudi zainteresovanima za komunikacije (puno radno vreme) i za veb dizajn u sedištu CAE u Briselu.

Glavni zadatak osobe zadužene za komunikacije biće pomoć u kreiranju novog strateškog komunikacijskog plana CAE, koji bi trebalo da uključi i društvene mreže i oslanjao bi se na iskustvo stečeno tokom kampanje “We are more” za veći budžet za kulturu u zemljama EU u narednom budžetskom periodu.

Predviđena je skromna nadoknada za taj posao, a kao prednost pri izboru kandidata uzimaće se njihova mogućnost da unapred obezbede dodatna finansijska sredstva.

Zainteresovani bi trebalo da se prijave do 10. aprila, slanjem imejla sa CV-jem i motivacionim pismom na adresu advocate@cultureactioneurope.org.

Isto važi i za kandidate za posao veb dizajnera koji bi trebalo da se pridruži timu CAE najkasnije u maju, a najbolje je što je pre moguće.

Više informacija i detalja o uslovima moguće je naći na sajtu CAE

(SEEcult.org)

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.