Konkursi

Konkurs CEI za saradničke projekte

Centralno-evropska inicijativa (CEI) raspisala je konkurs za dostavljanje predloga saradničkih projekata u 2014. godini.

Sprovođenje aktivnosti u okviru projekata planirano je za period od 1. januara do 31. decembra 2014. godine.

Ukupan budžet namenjen za ovaj konkurs iznosi 400.000 evra, a moguće je tražiti sufinansirajuća sredstva maksimalno do 15.000 evra. Sve prijave koje podrazumevaju veću sumu biće automatski odbačene.

Udeo CEI ne može da bude veći od 50 odsto troškova predviđenih za aktivnosti za koje se aplicira. Ostatak sredstava mora biti ili iz sopstvenih sredstava ili od drugih donatora.

Samo aplikacije koje dobiju dobre ocene (od 61do 80 poena) ili vrlo dobre (81 do 100), na osnovu kriterijuma konkursa, biće podobni za sufinansiranje.

Rok za dostavljanje predloga projekata je 30. jun 2013. godine.

Konkurs je namenjen saradničkim aktivnostima koje su prioriteti za Akcioni plan CEI, a to su: ekonomski razvoj, klima, životno okruženje i održiva energija, razvoj preduzetništva uključujući turizam, transport, održiva poljoprivreda, razvoj ljudskih resursa, informaciono društvo i mediji, interkultyrna saradnja, uključujući manjine, te nauka i tehnologija.

Detalji konkursa, uklučujući kriterijume i način prijavljivanja, nalaze se na sajtu CEI, odnosno u PRILOGU

Pravilnik i procedura prijavljivanja
Aplikacioni formular

(SEEcult.org)

 

 

 

 

 

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.