Konkursi

Poziv na kamp Ernesto Če Gevara

Multimedijalni, 24-časovni teatarski projekat “Kamp Ernesto Če Gevara”, autora Slobodana Milatovića, biće realizovan 8. i 9. septembra na južnim obroncima planine Lovćen u Crnoj Gori, a zainteresovani za učešće se mogu prijaviti do 15. avgusta.

Zainteresovani mogu popuniti aplikaciju koja se nalazi na sajtu projekta www.camp-che.me

Aplikacija će biti aktivna do 15. avgusta, nakon čega će biti poznat spisak svih koji će aktivno učestvovati u 24-časovnom gerilskom kampu.

Takođe, u toku je i regrutacija umetnika za segment programa “Art orijentacija”. Aplikacija putem koje se umjetnici mogu prijaviti je takođe dostupna na sajtu projekta, odnosno OVDE

Prema navodima organizatora, od sredine jula već se prijavio veliki broj umetnika koji su izrazili želju da učestvuju u pratećem programu “Art orijentacija”, čiji je cilj da okupi umetnike iz svih krajeva Evrope, kao i umetnike različitih profila.

Jedna od najinteresantnijih prijava koja je došla je alternativna muzička grupa Zveroforma iz Rusije.

Osim onlajn prijavljivanja, zainteresovani su u mogućnosti da prate i blog koji je otvoren autobiografskim esejom hrvatskog novinara i teologa Draga Pilsela, kao i pesmom makedonskog dramskog pisca Jordana Plevneša.

Blog će u narednom periodu okupiti značajan broj intelektualaca, filozofa i umetnika, koji će učestvovati i u Kampu Ernesto Če Gevara.

Ostavite komentar: