Konkursi

Poziv za priloge za 3. broj The ArtLeaks Gazette

artlea

Časopis The ArtLeaks Gazette, čija je misija da pruži kritičko svetlo na izazove i prepreke u svetu savremene umetnosti, u cilju podsticanja na promene, objavio je poziv za priloge za svoje treće izdanje koje će posebno biti posvećeno pitanju mogućnosti stvaranja međunarodne koalicije umetnika na bazi radničke solidarnosti i borbe za bolje materijalne uslove rada.

Ključna tema trećeg broja The ArtLeaks Gazette odnosi se i na mehanizme za izgradnju i širenje takve mreže, kao i na mogućnosti produkcije koja bi mogla pomoći taj proces.

Poziv se odnosi na različite forme priloge, od članaka, preko komentara, do postera, crteža i filmova. Rok za slanje je 5. april.

Priloge bi trebalo dostaviti na engleskom jeziku, ali je moguć i vanredni dogovor sa uredništvom (Corina L. ApostolBrett Bloom i Vladan Jeremić) ukoliko je prilog na nekom drugom jeziku.

Dodatne informacije moguće je dobiti preko adrese artsleaks@gmail.com na koju treba poslati i priloge.

Onlajn izdanje The Artleaks Gazette biće objavljeno na engelskom jeziku pod etiketom CC, a objavljeni sadržaj biće ponuđen na prevođenje na bilo koji jezik.

Planiran je i ograničen tiraž štampanih primeraka.

Više o The ArtLeaks Gazette moguće je naći na sajtu http://art-leaks.org/artleaks-gazette/

(SEEcult.org)

Ostavite komentar:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.